Deel dit artikel
-

Angry Birds nu themapark

De Finnen hadden al Linus Torvalds, en Nokia niet te vergeten, maar het meest recente nationale succes is de onlinegame Angry Birds van ontwikkelaar Rovio. Dat moet gevierd worden: nu is Angry Birds een attractie in een amusementspark.

Nokia mag het dan moeilijk hebben, met Angry Birds gaat het beter dan ooit. Het spel, dat in 2009 werd gelanceerd, is 12 miljoen keer gedownload in de appstore van iOS.

In het themapark Särkänniemi werd deze maand het Angry Birds Adventure Park geopend, dat zo’n 100.000 extra bezoekers op de been moet brengen.

Een tweede attractie in het Linnanmäki Amusement Park, een glijbaan en een (klim)toren voor kleinere kinderen, is nog niet klaar voor het zomerseizoen. Speeltuin-ontwikkelaar Lappset en Rovio zelf zijn nog bezig met de bouw ervan.

 

Deel dit bericht

1 Reactie

Bas Groot

Volgens mij is dit geen attractie, maar een klimrek met wat Angry Birds stickers erop. Ik had gehoopt op een soort achtbaan waar je met een katapult afgeschoten wordt om aan het einde van de rit een berg houten blokken of glasplaten met groene varkentjes omver te kegelen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond