Deel dit artikel
-

iPad kleiner, iPhone groter

De geruchtenmolen rond Apple draait weer op volle toeren. Zo zou er dit najaar een kleinere iPad en een grotere iPhone moeten verschijnen.

Volgens Reuters zou wijlen Apple-topman Steve Jobs zich nog persoonlijk hebben bemoeid met de volgende generatie iPhone, die volgens de jongsre geruchten in elk geval een groter scherm krijgt. Er is sprake van een 4-inch scherm met een 640 x 1152 resolutie. De huidige toestellen hebben een 3,5 inch scherm en steken wat schril af tegen de nieuwste Android modellen van Samsung en andere fabrikanten.

De productie zou reeds begonnen zijn bij LG Display, Sharp en Japan Display. De productie van de iPhone 4GS zou reeds zijn teruggeschaald met 20 tot 25 procent.

De iPad krijgt volgens onbevestigde geruchten in elk geval een kleinere variant, een 7,85 inch iPad Mini. Fabrikanten LG en AU Optronics mogen het LCD paneel gaan leveren. Deze iPad moet, net als de nieuwe iPhone, in de tweede helft van 2012 verschijnen. In eerste instantie zou het om 6 miljoen exemplaren gaan.

Ook hier lijkt de concurrentie Apple tot nieuw inzicht te hebben gedwongen. Apple topman Steve Jobs was tot dusverre een tegenstander van een kleiner scherm.

Deel dit bericht

3 Reacties

Jesse

MacRumors heeft hier vorige week ook nog een mooi concept van gemaakt: http://iphone5.nl/concept/langere-iphone-5/

Leon

En al die bestaande duizenden apps worden dan of uitgerekt of krijgen een zwarte balk? Lijkt me lgoischer als ze binnen hetzelfde verhouding blijven.

kor

apple heeft alleen de bestaande i phone (duur) de concurentie heeft ook eenvoudiger versies vandaar meer verkoop aantallen (samsung), Is b.v. i phone light een idee waar je alleen mee kan bellen en de apps e.d.alleen op wifi ,zeg maar de i pod touch waar je mee kan bellen en dan voor 100,–

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond