Deel dit artikel
-

Jan-Willem Brüggenwirth weg bij Radio 538

Jan-Willem Brüggenwirth vertrekt bij Radio 538. Hij wordt opgevolgd door Jacqueline Smit, nu nog Directeur Consumer Channel Group bij Microsoft Nederland. De Telegraaf meldde dat gisteren al.

Brüggenwirth blijft aan totdat zijn opvolgster is ingewerkt, zo laat eigenaar Talpa in een verklaring weten.  ‘In de afgelopen tien jaar heb ik mijn ziel en zaligheid in dit bedrijf gelegd met als resultaat drie mooie multimediale merken en een ongelooflijk gepassioneerd en dedicated team,’ laat Brüggenwirth weten. ‘Ik denk dat de groep klaar is voor een volgende stap, dus ik kan met een gerust hart afscheid nemen.’

Brüggenwirth zou wegens onenigheid over het te voeren beleid vertrokken zijn. De resultaten van de radiogroep staan enige tijd onder druk.

Brüggenwirth (1960) was sinds 2004 algemeen directeur bij 538. Hij begon zijn loopbaan bij diverse marketingcommunicatiebureaus, waaronder Ogilvy & Mather Amsterdam. Van 1996 tot 2000 was hij partner van zijn eigen direct marketing bureau: Brüggenwirth, Maas en Boswinkel, dat uiteindelijk verkocht werd aan Publicis. Ten behoeve van deze organisatie fungeerde hij als CEO van het overgenomen reclamebureau Saatchi & Saatchi Nederland.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond