Deel dit artikel
-

Marktpartijen bouwen samen e-commerceportaal MKB

Zes internetbedrijven slaan de handen ineen voor een webdienst die het MKB eenvoudig online moet helpen.

Blinker, Cargowiz, Easy Internet Marketing, MultiSafepay, Techtwo Internetdiensten en The Feedback Company lanceerden eind vorige week hun gezamenlijke initiatief De Coww.

Elk bedrijf brengt zijn eigen specialisme in om een compleet e-commercepakket voor het MKB te kunnen bieden. Dat varieert van sitebouw tot marketing en van logistiek, feedback tot financiële afhandeling van de transacties.

De Coww biedt drie abonnementen, van 249, 299 en 349 euro per maand, waarvoor een winkelier een shop krijgt waar hij dan vijftig, vijfhonderd of duizend producten in kan opnemen. De geleverde webshop draait op Magento.

Het nieuwe initiatief volgt op een project waarin Google, ING, PostNL en MKB Nederland samenwerken. Ook zij proberen het Nederlandse MKB daarmee online te krijgen met meer webwinkels. In april lanceerden zij Nederland Verdient Online. De partijen constateerden dat veel MKB’ers wel een website hebben, maar nog weinig aan e-commerce doen. Ook zij bieden een eenvoudige op te zetten webshop die draait op de diensten van de sponsoren.

Deel dit bericht

4 Reacties

Marinus van den Elshout

Prima initiatief,

Wellicht leuk om hier RemoveTheBackground.nl in te integreren. RTB biedt digitale beeldbewerking aan tegen een lage prijs, daarnaast kunnen productfoto’s direct vanuit de Meganto omgeving aangeboden worden via een API. (Uniek in deze branche).

Marinus van den Elshout

Prima initiatief,

Wellicht leuk om hier RemoveTheBackground in te integreren. RTB biedt digitale beeldbewerking aan tegen een lage prijs, daarnaast kunnen productfoto’s direct vanuit de Meganto omgeving aangeboden worden via een API. (Uniek in deze branche).

Isua Botman

Mooi initiatief. Met Mailmaps kunnen de betreffende MKB-ers eenvoudig online, maar wel lokaal, adverteren. Een white label?

Andre van Kempen

Dank voor de positieve reacties, mochten er verder nog vragen zijn m.b.t. de COWW dan hoor ik het graag.

Vriendelijke groet,

Andre van Kempen
Techtwo Internetdiensten

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond