Deel dit artikel
-

Beelden Tour ook te volgen op internet en mobieltje

Zoomin (het oude FTV) en Infostrada Sports gaan beelden van de Tour de France 2005 ook uitzenden op internet en op het mobieltje. De beelden op televisie blijven gewoon in handen van de NOS. De beelden op internet worden gesponsord door de Rabobank.

Zoomin en Infostrada Sports zijn van plan live-updates te gaan brengen in beeld en geluid en interviews met de renners uit te gaan zenden. Ook is de start en finish van de etappes en live verslaggeving uit de koers met een grafische weergave van de rit te bekijken.

Een eigen redactie brengt daarnaast exclusieve beelden rondom en uit de koers. “Lance Armstrong zwoegend op de flanken van de Madeleine, Erik Dekker in een ultieme ontsnapping vlak voor de finish. De Tour 2005 komt eraan,” aldus Zoomin in een persbericht.

De uitzendingen starten volgens Infostrada en Zoomin op 27 juni met de laatste voorbereidingen en gaan verder na de start van de Tour op 3 juli. De Tour 2005 is onder meer te volgen op Telegraaf.nl, Nu.nl, MSN en Chello en vrijwel alle andere grote Internetsites in Nederland. Daarnaast worden de beelden via gprs en umts uitgezonden op mobiele telefoons in Nederland en België.

Deel dit bericht

4 Reacties

Owin Gruters

Ik ben net even op die sites gaan kijken, maar zie niet echt dat ze vandaag een etappe gaan uitzenden.Is dit hele plan in duigen gevallen? Heeft iemand een idee waar live beelden vandaan te krijgen zijn?(liefs gratis, maar beetje betalen ook ok) 

Martijn Staal

Er zijn wel degelijk video beelden van de Tour op internet op genoemde sites. Kijk bv. eens op http://www.sportweek.nl/tourdefrance.asp onder video. Daarnaast is het ook mogelijk om nog uitgebreidere video's te bekijken op mobiel, mits je toestel het aan kan. Op Vodafone Live TV en i-mode (ga naar Sportsplaza) werkt het perfect!

petra stevens

Ik zoek me wezenloos naar live beelden van de tour op het internet.Kan iemand mij aub helpen hoe en waar ik deze kan vinden.

Jeroen Jansen

Live de Tour volgen (in tekst) via Sportsplaza op i-mode kan al, maar er worden ook (gedurende elke middag) een aantal officiële Tour video's aangeboden én een Tour alert na elke etappe met een linkje naar de nieuws pagina verstuurd.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond