Industry Wire

Geplaatst door Daisycon

Qurrent exclusief bij Daisycon

Recentelijk is het affiliate programma van energieaanbieder Qurrent exclusief bij Daisycon van start gegaan. Daisycon is trots weer een mooie klant toe te voegen aan haar klantportfolio.

Qurrent heeft gekozen voor Daisycon omdat zij als enige grote affiliate netwerk een dedicated energy kanaal heeft. Daarnaast is Qurrent vanaf het eerste contact met Daisycon erg te spreken over de aanpak. Doordat de vergoeding binnen het affiliatekanaal zich kenmerkt op basis van resultaat, is dit voor Qurrent een zeer kostenefficient kanaal waarbij ze verzekerd is dat kosten en opbrengsten in verhouding blijven staan. Hierdoor is ook een gedeeld belang om zoveel mogelijk verkopen te realiseren. Qurrent ziet deze samenwerking dan ook als een echt partnership in het belang van álle stakeholders: Qurrent – publishers – Daiycon en nadrukkelijk óók de consument; die dankzij een zeer goede propositie het meeste voordeel behaalt.

Qurrent groeit en verwacht haar groei door de partnership met Daisycon verder te versnellen. Qurrent heeft als missie heel Nederland energieneutraal te maken. Dat begint met overstappen naar echt groene energie uit eigen land. Qurrent levert 100% windstroom en klimaatgecompenseerd gas. Als 100% dochter van Stichting Doen streven wij niet naar maximale winst, maar maatschappelijke impact. Daisycon gaat ons helpen om deze ambitie waar te maken. Qurrent profiteert hierbij van slimme oplossingen zoals de Daisycon energievergelijker. Omdat Daisycon het grootste programma-aanbod heeft op het gebied van Energy kan het haar publishers veel bieden. Met de toevoeging van Qurrent wordt het aanbod nóg completer.

Daisycon is niet alleen graag een partner voor affiliate marketing en lead generation, door het promoten van groene energie draagt het bovendien bij aan een andere doelstelling van Daisycon, namelijk een focus op maatschappelijk betrokken ondernemen. Klanten die deze doelstellingen met ons delen zijn bijzonder welkom. Daisycon is graag een onderdeel bij het behalen van de MVO-doelstellingen van haar klanten. Daar werken we zelf tenslotte ook hard aan!

Wilt u weten wat Daisycon voor u kan betekenen? Neem dan contact (sales@daisycon.com) met ons op!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht