Industry Wire

Exclusive Networks Group neemt ITEC over en breidt wereldwijd bereik van technische support diensten uit

AMERSFOORT – 18 december 2014 -­- Exclusive Networks Group heeft vandaag de overname van ITEC Intelligent Services PLC (www.itec-is.com), een wereldwijde IT services provider, aangekondigd. Hierdoor wordt de value-­adding expertise van de Passport 24/7 support diensten van de Group aangevuld. Tevens zorgt de overname voor de mogelijkheid van levering, installatie en ondersteuning op iedere locatie wereldwijd. Bovendien zorgt de overname ervoor dat het aanbod van Exclusive Networks voor het eerst beschikbaar is in de Verenigde Staten en het vasteland van Azië.

“Deze overname benadrukt onze status en ambitie als internationale onderneming met het vermogen om fabrikanten, reseller partners en eindgebruiksorganisaties wereldwijd op hoog niveau te voorzien van technische ondersteuning” aldus Olivier Breittmayer, CEO van Exclusive Networks Group.

Het in-house team van meer dan 50 professionals brengt zowel hun vaardigheden als een sterke aanpakmentaliteit met zich mee, dit weerspiegelt de bedrijfscultuur van Exclusive Networks. De overname is een grote stimulatie van onze onderscheidende propositie en onze voortdurende geografische expansie. Ook voor onze bestaande partners biedt deze acquisitie kansen. Het biedt de mogelijkheid om op wereldwijde schaal opdrachten uit te voeren, van levering en installatie tot 24/7 support en technische ondersteuning op locatie.”

Met het hoofdkantoor en een 24/7 technisch support center in het Verenigd Koninkrijk en locaties in Florida, Singapore en Maleisië, wordt de dekking voor alle tijdzones gewaarborgd. Het team van ITEC is in staat om ondersteuning te bieden in meer dan 90 landen wereldwijd. Met een focus op netwerken, beveiliging en datacenter oplossingen vallen onder het huidige klantenbestand van ITEC onder andere IT distributeurs, service providers zoals BT, Vodafone en AT&T en IT-­fabrikanten zoals Microsoft, Cisco, HP en Avaya.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht