Agenda

Geplaatst door: Emerce Academy

Business Design

Datum
22 mei 2024
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Organisatie
Emerce Academy
Business Design is gericht op het versnellen van innovatie: of het nu gaat om het aanscherpen van bestaande producten en diensten of het ontwerpen van geheel nieuwe businessmodellen. Business Design verbindt de belevingswereld van de eindgebruiker met die van de business.
In elk traject wordt gewerkt naar oplossingen die:

  • Waarde toevoegen voor de eindgebruiker
  • Efficiënt te maken en te onderhouden zijn
  • Structurele inkomsten genereren voor de organisatie
Voor wie?

Professionals in Business Strategy, Innovation, Product & Proposition Management, Customer Experience, Customer Intelligence en Digital. Ideaal voor ervaren medewerkers op medior tot senior niveau.

Omschrijving

Business Design gaat over waardecreatie. Waarde voor de eindgebruiker én de organisatie. Vanuit de behoefte van de eindgebruiker worden succesvolle innovaties ontworpen die waarde creëren en zorgen voor competitief voordeel. Dit kan gaan over het aanscherpen van bestaande producten en diensten maar ook over het ontwerpen van geheel nieuwe businessmodellen.

Deze deep dive sessie verbindt de wereld van Design Thinking met de Business. Je leert welke methodieken, principes en tools je kan inzetten om bestaande producten en diensten aan te scherpen of geheel nieuwe business modellen te ontwerpen. We combineren theoretische kennis met praktische toepassing, zodat je de processen en mindset echt begrijpt. Maak kennis met Business Design als discipline en word ook Business Designer. Leer hoe je businessmodellen continu kan onderhouden, heruitvinden en kan laten groeien.

Deel dit bericht