Agenda

Geplaatst door: Emerce Academy

Deep dive Influencer Marketing Strategie

Datum
7 juni 2024
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
x
Organisatie
Emerce Academy

Het is duidelijk waarom influencers steeds populairder worden. Steeds meer consumenten hechten waarde aan mond-tot-mondreclame; maar liefst 92% van hen vertrouwt op aanbevelingen, zelfs van onbekenden. Ontdek tijdens deze training hoe je een influencer marketing strategie ontwikkelt en implementeert, die concrete resultaten oplevert.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het opbouwen en uitbouwen van merken. Denk hierbij aan marketing-, communicatie- en mediaprofessionals, e-commerce managers en (social) content managers en makers.

Omschrijving

In vrijwel elke sector zijn er influencers beschikbaar. Met de juiste informatie en een goede strategie, kan influencer marketing interessant zijn voor elke organisatie. Maar hoe kun je influencer marketing in de bestaande strategieën laten passen?

Leer tijdens deze training hoe je een effectieve influencer campagne kunt opzetten die aansluit bij je merk en strategie. Ontwikkel niet alleen de vaardigheden om de juiste influencers te vinden en te engageren, maar leer ook hoe je content creëert die relevant is voor je doelgroep en bijdraagt aan merkvoorkeur. Los van de theorie en de nieuwste onderzoeken, wordt de aanpak geïllustreerd door middel van een award-winning casus.

Deel dit bericht