Agenda

Geplaatst door: Emerce

Deep dive Video Contentstrategie

Datum
28 juni 2024
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
x
Organisatie
Emerce
Effectieve videomarketing en een doordachte strategie vormen een krachtig duo. Bij het opzetten van je strategie komen belangrijke beslissingen om de hoek kijken, zoals het definiëren van je doelgroep, het bepalen van je distributiestrategie en het kiezen van de juiste video formats. Deze keuzes zijn cruciaal om het maximale uit je video’s te halen.
  • Verkenning van videomarketingstrategieën en online videocontent.
  • Praktische handvatten voor het maken van effectieve video’s.
  • Inzicht in de belangrijkste sociale en videoplatforms.
Voor wie is deze training?

Deze deep dive is bedoeld voor iedereen die wil starten of groeien met het maken van online video content. Bijvoorbeeld social media specialisten, (content)marketeers, maar ook ondernemers en cameramannen. Oftewel: voor iedereen die de resultaten van video content wilt vergroten.

Omschrijving

Google plaatst steeds vaker video’s bovenaan de zoekresultaten, waardoor videomarketing steeds belangrijker wordt. Tijdens de training ontdek je de waarde van videomarketing voor je merk en leer je hoe je je marketingdoelen met video kunt bereiken. Je krijgt praktische handvatten voor het maken van effectieve video’s en leert hoe je het succes van je content kunt meten. Daarnaast krijg je inzicht in de belangrijkste sociale en videoplatforms.

Francine Bout, Online Video Manager bij ANWB, bespreekt onderwerpen zoals het optimaliseren van content voor verschillende platforms, het genereren van inkomsten, juridische overwegingen en toekomstige trends. Ze deelt praktische voorbeelden, best practices en tips & tricks, zodat je na de training direct aan de slag kunt met een videomarketingstrategie.

Deel dit bericht