Agenda

Geplaatst door: Emerce Academy

Google Analytics 4 Excellence voor managers [ENG]

Datum
17 mei 2023
Plaats
Google Amsterdam
Locatie
Google Amsterdam
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
-
Organisatie
Emerce Academy

In de komende maanden moeten alle gebruikers van Google Analytics een migratie naar Google Analytics 4 uitvoeren. In deze nieuwe versie zijn veel kernelementen gewijzigd, ook zijn er nieuwe mogelijkheden toegevoegd.

Google heeft nieuwe engines voor machine learning en voorspelling toegevoegd die een sterkere verbinding hebben met Google Cloud en een focus op activatie van data. Google heeft hiermee de agenda met analytics volledig veranderd.

Wat zijn de uitdagingen en kansen van Google Analytics 4, en hoe waarborg je een rendement op analyse voor het bedrijf? Om zoveel mogelijk waarde uit de tool te blijven halen is dit hét moment om uw kennis te updaten.

  • Masterclass van Emerce Academy in het Engels.
  • Op een inspirerende locatie bij Google Amsterdam.
  • Met internationale guru Steen Rasmussen!

Voor wie?

We kijken naar de zakelijke, strategische en operationele kant van Google Analytics. De masterclass heeft een niet-technische insteek en is dan ook bedoeld voor degenen die behoefte hebben aan een overzicht van de mogelijkheden van GA4, maar de daadwerkelijke bediening van de tool delegeren aan hun team. Voorbeelden van functies voor wie deze training geschikt is zijn  marketingmanagers, digitale managers, CMO’s en CDO’s.

Deel dit bericht