Agenda

Geplaatst door: Emerce

Masterclass Formulieren en Checkouts

Datum
18 april 2023
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
-
Organisatie
Emerce
Formulieren zijn het sluitstuk van elke online business. Of het nu gaat om een offerteaanvraag, een online bestelling, het downloaden van een whitepaper of je nieuwsbrief.
Tijdens deze training leer je

  • Maak formulieren en check-outs zonder afhaakmomenten
  • Het resultaat? Meer bezoekers die klant worden

Voor jou?

Deze masterclass  is bedoeld voor iedereen die er genoeg van heeft om te zien hoeveel mensen er afhaken tijdens het invullen van een formulier. Voor iedereen dus die de online formulieren en check-outs maakt of wil weten hoe ze beter kunnen. Denk aan developers, UX designers, web managers, e-commerce managers, conversie specialisten, online marketers, ondernemers en startups.

Omschrijving

Tijdens deze masterclass krijg je tientallen concrete tips & tricks die ervoor zorgen dat je bezoekers je formulieren met plezier en foutloos invullen. Je minimaliseert de kans op frustratie door het toepassen van psychologische en UX-principes. Waardoor minder mensen afhaken en opgeven. Je leert hoe je ontdekt wat de zwakke punten zijn van je formulieren en de check-out, zodat je chirurgisch de pijnpunten kan wegsnijden.

“Zowat alles op websites is gericht op het invullen van formulieren. En toch weten de meeste bedrijven niet precies waar in dat formulier hun bezoekers afhaken. Dat verandert na deze masterclass” – Karl Gilis

Deel dit bericht