Agenda

Geplaatst door: Emerce

Masterclass Formulieren en Checkouts

Datum
30 januari 2024
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
-
Organisatie
Emerce
Bij elke website spelen formulieren een belangrijke rol. Of het nu gaat om het aanvragen van een offerte, het plaatsen van een online bestelling, het downloaden van een whitepaper, het inschrijven voor een opleiding of het abonneren op een nieuwsbrief. Dit is het moment waarop een anonieme bezoeker een tastbare lead of zelfs een klant wordt.

Voor jou?

Deze masterclass  is bedoeld voor iedereen die er genoeg van heeft om te zien hoeveel mensen er afhaken tijdens het invullen van een formulier. Voor iedereen dus die de online formulieren en check-outs maakt of wil weten hoe ze beter kunnen. Denk aan developers, UX designers, web managers, e-commerce managers, conversie specialisten, online marketers, ondernemers en startups.

Omschrijving

Hoewel vrijwel alles op websites gericht is op het invullen van formulieren, weten de meeste bedrijven niet precies waar bezoekers afhaken binnen dat proces. Deze masterclass zal dat veranderen.

Tijdens deze masterclass krijg je tientallen concrete tips & tricks die ervoor zorgen dat je bezoekers je formulieren met plezier en foutloos invullen. Je minimaliseert de kans op frustratie door het toepassen van psychologische en UX-principes. Waardoor minder mensen afhaken en opgeven. Je leert hoe je ontdekt wat de zwakke punten zijn van je formulieren en de check-out, zodat je chirurgisch de pijnpunten kan wegsnijden.

Na de eerste sessie hebben de deelnemers de opdracht om de theorie direct in de praktijk te brengen door hun eigen formulieren te optimaliseren. Tijdens de tweede dag zullen de formulieren worden gecontroleerd en besproken. Het is een interactieve en waardevolle ervaring waar je feedback ontvangt. Een mooie kans om je eigen formulier direct te verbeteren.

Deel dit bericht