Thijs Verhoeven
  • Thijs Verhoeven

  • 3 artikelen
  • 82.952 views
  • 6 reacties

Thijs Verhoeven

Werkt bij
WP Masters & WP Handleiding
Functie
Founder en CEO
Twitter
@wphandleiding
Linkedin
https://www.linkedin.com/in/thijsverho...
Google+
https://plus.google.com/u/3/b/10861902...

WP Handleiding bestaat uit een groep enthousiaste WordPress experts die er alles voor over hebben om iedereen zijn of haar eigen website te laten bouwen. Mede door deze drive hebben ze maar liefst vijf WordPress handleidingen geschreven en bieden ze diverse WordPress support diensten aan via hun website. De website is tevens het grootste WordPress kenniscentrum van Nederland. Mocht je vragen over WordPress hebben of ergens niet uitkomen tijdens het bouwen van je eigen website, dan is één ding zeker, je kunt bij deze experts terecht.

Artikelen van Thijs Verhoeven

  • 9 februari 2018 15:13

7 tips voor betere online content

Eén van de grootste uitdagingen voor bloggers en marketeers is het schrijven van unieke content die geoptimaliseerd is voor zoekmachines en tegelijkertijd mensen aanspreekt. Hoe creëer je unieke content die goed scoort in Google en tegelijkertijd je bezoekers overtuigd om je diensten af te nemen/producten te kopen/hun e-mailadres achter te laten/een artikel te delen? In dit artikel bespreken we een aantal tips en tricks om unieke content te schrijven voor je website.

  • 17 januari 2018 13:20

Waarom je afbeeldingen altijd een Alt-tekst moeten hebben

Een tekst schrijven volgens de SEO-regels is niet heel lastig. Ook een afbeelding toevoegen in WordPress is makkelijk, maar de vindbaarheid hiervan is vaak nog flink te verbeteren. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten. De Alt tekst, bijvoorbeeld.

  • 14 juli 2017 15:00

Top tien feiten en fabels over WordPress

De één gebruikt het dagelijks en verdient er zijn brood mee, de ander heeft er echt geen kaas van gegeten: WordPress. Het Content Management Systeem bestaat inmiddels veertien jaar, en maar liefst 28 procent van alle websites wereldwijd draaien erop. Je zou denken dat een dergelijk populair platform na al die jaren niet veel geheimen meer heeft, maar er zijn nog altijd een aantal hardnekkige mythes die er over WordPress de ronde gaan. In dit artikel hebben we de tien meest interessante feiten én fabels over WordPress voor je op een rijtje gezet.