-

Marc Duijndam: ‘Nederland loopt echt voorop in de digitale wereld’

Ook de CEO van Funda, Marc Duijndam, was dit jaar aanwezig bij de LOEY Awards 2014. Hij vindt dat vertegenwoordigers in de online industrie elkaar meer moeten inspireren. “We moeten groot leren denken.”

Volgens Marc Duijndam gaat het goed met Funda. “De huizenmarkt is twaalf maanden geleden weer gaan aantrekken. Daar hebben wij ook profijt van. We hebben in 2014 zestien procent meer omzet en 36 procent meer winst. 2014 is een recordjaar.”

In tijden van een verslechterende huizenmarkt zijn de bezoekcijfers van Funda.nl goed gebleven. “We hebben nu 23 miljoen bezoeken per maand. Ongeveer 50 procent van de bezoekers gebruikt een mobiel apparaat om Funda.nl te bezoeken.”

Marc Duijndam is tevreden over de samenwerking met de NVM. “Dat is een hele leuke samenwerking. We hebben onze afspraken waaraan we ons moeten houden qua voorkeurspositie en prijzen. Binnen die kaders gaan we kijken hoe verder kunnen innoveren.”

Hij is zeer te spreken over initiatieven als de LOEY Awards. “Ik vind dit soort initiatieven super. Ik vind dat we nog erg behoudend zijn in Nederland. We moeten elkaar stimuleren en groot leren denken. We moeten kijken of er meer budgetten vrijgemaakt kunnen worden. Als ik zie wat er elke keer in Silicon Valley wordt gelanceerd, dan denk ik: ‘wij hebben ook de brains’. Nederland loopt echt voorop in de digitale wereld.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond