Bekijk

Bekijk
0
4.7k
Channel: B2B Digital

Magento Commerce: Wat zijn de belangrijkste functionaliteiten?

Nu alle migratie perikelen van Magento 1 naar Magento 2 achter de rug zijn en Magento een prominent onderdeel is geworden van de Adobe-infrastructuur, is het tijd om het Magento Commerce platform eens onder de loep te nemen. Het Magento Commerce platform heeft eindeloos veel functionaliteiten en mogelijkheden. Het heel begrijpelijk dat je niet exact weet wat de functionaliteiten en mogelijkheden van dit platform zijn. Het is een behoorlijke uitdaging om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Je moet daarnaast bepalen welke functionaliteiten wel en niet bij je bedrijf passen. Maar hoe doe je dat?

Zo behaal je meer succes door de inzet van gepersonaliseerde acties

Jeanine Zomer van ISM eCompany neemt je in dit webinar mee door Magento Commerce en laat je zien welke mogelijkheden dit platform heeft. Op basis van praktijkvoorbeelden van XD Design laat zij zien hoe je een gepersonaliseerde campagne toevoegt en welke stappen je moet nemen om dit te realiseren.

De thema’s van dit webinar:
  • Functionaliteiten Magento Commerce
  • Magento Commerce optimaal inzetten
  • Personalisatie met Magento Commerce
Expert:
  • Jeanine Zomer – E-commerce Consultant. Jeanine is E-commerce Consultant bij ISM eCompany. Met haar meer technische kennis helpt ze klanten zoals XD Design, UV-Fashions en Intratuin bij de (door)ontwikkeling van hun webshops en het inzetten van de functies die hun webshops bezitten.
Log in of meld je gratis aan om te downloaden

Redactie