Deel dit artikel
-

20 miljoen euro groeigeld voor klussenplatform Roamler

Klussenplatform Roamler heeft 20 miljoen euro opgehaald bij Endeit Capital, SmartFin en verzekeraar Achmea. Die laatste doet voor de eerste keer mee.

Met het groeikapitaal kan de dienst personeel aannemen, vooral op het gebied van sales en marketing. Er worden de komende tijd vijftig tot honderd medewerkers aangenomen.

Roamler koppelt onder meer installateurs van cv-ketels en wifi-netwerken aan grote klanten in zeker tien Europese landen. Opdrachtgevers zijn onder meer Eneco en Ring, de slimme deurbel van Amazon, maar ook Unilever, P&G en Red Bull.

Het bedrijf neemt de volledige verantwoordelijkheid op zich voor het eindresultaat. Zo wordt de kwaliteit van elke opdracht gecontroleerd.

‘We hebben al het vertrouwen dat we dankzij deze investeringsronde ons dienstenpakket verder kunnen ontwikkelen,’ aldus CEO Jeroen ten Haave. ‘Ons businessmodel stelt bedrijven in staat hun activiteiten gemakkelijk op of af te schalen en sneller resultaten te behalen. Tegelijkertijd geeft het zelfstandige professionals toegang tot meer mogelijkheden, waar en wanneer ze willen.’

Roamler haalde hiervoor al ruim 6 miljoen euro op bij onder andere Endeit, Eneco en PostNL.

De expansieplannen waren eerder dit jaar uitgesteld vanwege corona. De installatiedienst gaat pas per 1 september in Engeland beginnen. Daarna volgt Duitsland.

Foto Pixabay

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond