Deel dit artikel
-

4K-monitor met Thunderbolt 3 en USB-C

BenQ introduceert de PD2725U, een nieuwe toevoeging aan haar DesignVue-serie voor professionele grafici, ontwerpers, architecten en 3D-kunstenaars.

De bijna bezel-loze PD2725U designmonitor met een diagonaal van 68,58 cm / 27 inch beschikt over een 4K UHD-resolutie met 3840 x 2160 pixels in 16:9-formaat, 10-bits kleurdiepte, een statische contrastverhouding van 1200:1, een helderheid van 250 cd/m² en een responstijd van 5 ms (grijs naar grijs).

Uitgerust met een Keyboard Video Mouse (KVM)-switch maakt de PD2725U eenvoudige bediening van twee verschillende eindapparaten mogelijk via een toetsenbord en muis, ongeacht of één of twee schermen worden gebruikt. Je kunt dus snel schakelen tussen aangesloten computers.

De sneltoets Puck is volgens BenQ een handige manier om de monitorinstellingen met één klik te wijzigen. De knoppen kunnen allemaal individueel worden toegewezen, waardoor ze ideaal zijn voor het optimaliseren van persoonlijke workflows.

Het nieuwe professionele scherm zal naar verwachting in mei in de winkels liggen voor een niet-bindende verkoopprijs van 999 euro inclusief BTW.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond