Deel dit artikel
-

Vijf verschillende standen voor Satellite Radius

Het was zeer beslist de oogappel op de stand van Toshiba, vorige week op de IFA in Berlijn. De Satellite Radius 12. ’s Werelds eerste draaibare laptop met een Ultra HD 4K-scherm van 31,75 centimeter.

Om te beginnen is dit een van de vele laptops met de een dezer dagen gelanceerde zesde generatie Intel CoreTM i7 processoren, die geheel zijn afgestemd op Windows 10. Gecombineerd met een Solid State Drive (SSD) tot 512 GB en 8 GB RAM, oftewel ruim voldoende voor multitasking en entertainment.

Daarnaast is de Satellite Radius 12 met zijn vijf verschillende standen geschikt voor elke gebruikssituatie, of dat nu op kantoor, thuis of onderweg is.

Het Ultra HD scherm is optioneel. Je kunt ook kiezen voor een Full HD scherm. De laptop wordt in beide gevallen geleverd met de door Technicolor gecertificeerde kleurkalibratie, gecombineerd met Chroma TuneTM voor Toshiba-software, waarmee je de beste kleurruimte kunt kiezen.

Ook aanwezig zijn door DTS Studio SoundTM fijngestemde harman kardon-luidsprekers. Daarbovenop stelt Bluetooth Link-gebruikers in staat om via de Satellite Radius 12-luidsprekers hun favoriete nummers af te spelen.

Met de laptop is tenslotte ook biometrische authenticatie mogelijk, van gezichtsherkenning tot inloggen in combinatie met de HD-webcam. Er zit zelfs een speciale Cortana-toets op het toetsenbord, waarmee je het spraakhulpje van Microsoft kunt aanroepen.

De Toshiba Satellite Radius 12 zal in het vierde kwartaal van 2015 in Europa beschikbaar zijn. Verdere details ontbreken nog, maar de Gear-redactie vermoedt een fors prijskaartje.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond