Deel dit artikel
-

Slimme armband voor de senior

Het Belgische Zembro brengt de slimme armband voor senioren naar Nederland. Op de eerste plaats een discrete alarmknop, maar ook voorzien van een telefoon- en tijdfunctie.

Ouderen worden tegenwoordig gestimuleerd om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Dat vergt een grote mate van zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de senior. Maar risico’s blijven bestaan, zoals een vervelende val of geheugenverlies. De Zembro moet dan uitkomst bieden.

De armband is licht en waterdicht, heeft in heel Europa ontvangst en is meteen uit de verpakking te gebruiken, zonder ingewikkelde gebruiksaanwijzing.

Via een app blijft de familie verbonden met de drager van de armband. Een alarm is meteen zichtbaar. Zembro biedt ook een 24/7-alarmservice aan, waarbij professionele hulpverleners dag en nacht de telefoon opnemen en indien nodig contact leggen met hulpdiensten of familie. De app is op dit moment beschikbaar voor iOS. Vanaf december is de Androidversie te downloaden.

Het gebruik van de armband kost 9,50 euro per maand. Het serviceabonnement omvat de datakosten voor de verbinding en voor de locatiebepaling, de kosten voor de service van de app en de software-updates van de armband. De armband zelf is te koop voor 399 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond