Deel dit artikel
-

ABN AMRO en Bridge Ventures steunen Startupbootcamp

Startupbootcamp, de pan-Europese techaccelerator, heeft ABN AMRO, Bridge Ventures en Ymere toegevoegd aan de portfolio van het programma.

ABN AMRO’s aandeel in Startupbootcamp Amsterdam is onder meer een financiële investering in het programma, maar ook wordt kennis overgebracht.

Bridge Ventures is een‘capital investor’ onder leiding van de broers Van Brugge en John Linders. Het bedrijf heeft ook een belang genomen in Startupbootcamp.

Woningbouwcorporatie Ymere heeft toegezegd woonruimte beschikbaar te stellen voor alle finalisten tijdens hun verblijf in Amsterdam. De starters krijgen een appartement aangeboden in Slotervaart, een wijk vlakbij het centrum en dichtbij het Startupbootcamp-kantoor. De woningbouwcorporatie bezit meer dan 75.000 huurwoningen in en om Amsterdam en verhuurt meer dan 7000 andere faciliteiten zoals appartementgebouwen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen.

De toezegging van de bovengenoemde partijen volgt op eerdere overeenkomsten die zijn vastgelegd met Vodafone, VMW Taxand, Tripolis en AxiCom.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond