Deel dit artikel
-

Actie Minitix via Ruuddewild.nl

Rabobank gaat betalingsmethode Minitix actief promoten via Ruuddewild.nl. Tijdens de uitzending van het Radio 538-programma kunnen vier winnaars van het 'Minitix Snelklik Spel' in de periode van 13 tot en met 16 september gratis een uur lang online shoppen. Minitix is een 'chipknip' voor het internet, waarmee kleine aankopen gedaan kunnen worden op Internet.

Het spel is toegankelijk via www.minitix.nl/gratisonlineshoppen. Op de site staan 66 plaatjes. Bedoeling is om binnen 10 seconden zoveel mogelijk van die plaatjes aan te klikken zodat een zo hoog mogelijke score behaald wordt. Deelnemers kunnen meerdere malen meedoen.

Voordat het spel gespeeld mag worden moeten telkens twee vragen beantwoord worden. Op die manier leren de deelnemers spelenderwijs hoe Minitix precies werkt. De vier personen met de hoogste score(n) in het spel worden in de Radio 538-studio uitgenodigd.

Om MiniTix te gebruiken, kunnen consument een eigen MiniTix-portemonnee aanmaken. Als zij zich aanmelde en hun portemonnee hebben opgeladen, kan met MiniTix betaald worden. Opladen gebeurtt via een normale overboeking bij de eigen bank van de klant en door middel van internetbankieren. Hiermee kan de houder van de portemonnee producten en diensten op internet kopen bij deelnemende webwinkels.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond