Deel dit artikel
-

Affiliatenetwerk TradeTracker naar Rusland

Affiliatenetwerk TradeTracker breidt uit naar Rusland. Niet zonder reden: uitgaven van online advertenties in Rusland haalde in 2011 traditionele media voor het eerst in.

Uitbreiding naar Rusland biedt adverteerders en uitgevers mogelijkheden om op zowel lokale als internationale schaal affiliate campagnes te starten, aldus TradeTracker. Op het gebied van affiliate marketing is Rusland nog onontgonnen gebied. Woordvoerder Philip Keckeis tegen Emerce: “De markt wordt er op dit moment vooral gedomineerd door lokale partijen. Een Tradedoubler krijgt er moeilijk voet aan de grond, het Russische Yandex leidt de markt.”

Toch denkt TradeTracker kans te maken. “Veel adverteerders willen via een netwerk advertenties in verschillende landen uitzetten”, aldus Keckeis.

Het is alweer het dertiende kantoor van het bedrijf uit Almere. Andere kantoren staan in België, Denemarken, Duitsland, Finland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en de meeste recente toevoeging Spanje. Er komen drie Russen in het kantoor in Moskou te werken. “We zijn er wel enige tijd mee bezig geweest, want Rusland is niet zomaar een land waar je even een kantoortje opent.”

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond