Deel dit artikel
-

Amazon begint webwinkel voor Nederlandse midden- en kleinbedrijf

Amazon kondigt tijdens de Webwinkel Vakdagen in Utrecht een online winkel op Amazon.nl om meer focus te leggen op de Nederlandse bedrijven en merken die via Amazon.nl hun producten aanbieden.

Amazon heeft naar eigen zeggen een duurzame relatie met MKB’s en het ondersteunen van deze ondernemers is een fundamenteel onderdeel van het bedrijf.

Met de lancering van de speciale winkel voor de Nederlandse MKB op Amazon.nl worden zo’n 125 Nederlandse ondernemers in de spotlight gezet. In totaal bieden zij ruim 65.000 producten aan. Een deel van de producten wordt ook in Nederland geproduceerd.

Op dit moment biedt de winkel producten in vijf categorieën, Home & Keuken, Elektronica & Gadgets, Speelgoed & Games, Gezondheid & Beauty, en Mode & Sieraden met merken zoals Boska, MojoGear, en Vonroc.

Ook vertellen tien Nederlandse verkooppartners hun persoonlijke ondernemersverhalen; Dopper, Sorara, Izy Bottles, Oh My Pebbles, Wegter – Table & Kitchen, Carboncarperfume, The Society Shop, Poufs & Pillows, ComfyCentre, en Innr Lighting.

Dit jaar zal voor het eerst een selectie van Nederlandse MKB´s deelnemen aan het jaarlijkse dealsevent Prime Day, op 12 en 13 juli.

Country manager Roeland Donker van Amazon houdt morgen in Utrecht een keynote genaamd Twee jaar Amazon.nl: over lokale relevantie en kansen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond