Deel dit artikel
-

Amazon Prime Day op 21 en 22 juni

Het tweedaagse koopjesfestijn van Amazon Prime Day vindt plaats op 21 en 22 juni. In Nederland en België profiteren Prime-leden volgens Amazon van ‘duizenden deals’ op Amazon.nl in categorieën zoals Wonen en Keuken, Elektronica, Klussen en Gereedschap, Gezondheid en Persoonlijke Verzorging en Speelgoed.

De eerste koopjes worden druppelsgewijs al aangeboden in de periode van 7 tot en met 20 juni, dit jaar ook van kleine en middelgrote bedrijven uit Nederland, bijvoorbeeld Boska, Koeka of Superyoga. De kortingen gelden alleen voor Prime-leden.

Prime Day zelf start op 21 juni om 00.00 uur en duurt tot en met 22 juni 23.59 uur in de VS, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Turkije, Spanje, Singapore, Saudi-Arabië, Portugal, Mexico, Luxemburg, Japan, Italië, Duitsland, Frankrijk, China, Brazilië, België, Oostenrijk en Australië.

Deelnemende bedrijven realiseren, al sinds de eerste Prime Day, elk jaar opnieuw verkooprecords, met meer dan 3,5 miljard euro aan verkopen tijdens Prime Day in 2020.

Iedereen kan zich aanmelden voor het Prime lidmaatschap of voor een 30-dagen gratis proefperiode op amazon.nl/primeday om deel te nemen aan Prime Day.

Foto Shutterstock

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond