Deel dit artikel
-

AMS-IX en Booking.com genomineerd voor ICT Impact Award 2014

AMS-IX, Booking.com en Brains Unlimited zijn kanshebbers om de Nederland ICT Impact Award 2014 in de wacht te slepen. Branchevereniging Nederland ICT maakte vrijdag de genomineerden bekend voor de Award, die op 30 september 2014 tijdens de Avond van de Digitale Economie zal worden uitgereikt.

De Nederland ICT Impact Award wordt uitgereikt aan een project of organisatie die door middel van een ICT-toepassing een ‘zichtbare impuls’ geeft aan de Digitale Economie.

Met de website en mobiele apps van Booking.com kunnen consumenten zeer eenvoudig een hotelkamer of andere accommodatie boeken. AMS-IX koppelt zo’n 650 netwerken van bijvoorbeeld vaste en mobiele internetproviders en datacenters aan elkaar. Brains Unlimited doet onderzoek naar het menselijk brein om ziektes als Alzheimer, Parkinson of epilepsie beter te leren begrijpen en te bestrijden en om inzicht te krijgen in menselijk gedrag.

Dinsdagavond 30 september 2014 organiseren Nederland ICT en ECP, Platform voor de InformatieSamenleving, de eerste Avond van de Digitale Economie in het Louwman Museum te Den Haag. De Avond van de Digitale Economie wordt gerealiseerd in samenwerking met ICT Milieu, MKB Nederland en de Gemeente Den Haag.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond