Deel dit artikel
-

Anker Innovations introduceert eufyCam 2 en eufyCam 2C

Anker Innovations, actief op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, introduceert eufyCam 2 en eufyCam 2C voor de Nederlandse markt. De beveiligingscamera’s zijn compatibel met zowel Apple HomeKit, Google Home en Amazon Alexa.

Anker geeft hoog op van de lange batterijduur. Zo houdt de eufyCam 2 al na één keer opladen direct een jaar lang je omgeving in de gaten. Verder hebben de eufyCam 2 en de eufyCam 2C volgens de fabrikant haarscherp.

De camera’s filtert voor valse alarmen van bladeren en passerende auto’s of dieren.

Zowel de eufyCam 2 als de eufyCam 2C ondersteunen, als een van de weinige beveiligingscamera’s, de Apple HomeKit. Ook Google Home en Amazon Alexa worden ondersteund.

Gebruikers kunnen de Apple Home-app en Siri gebruiken om livevideo van de eufy naar hun iPhone of iPad te streamen. De beveiligingscamera stuurt notificaties rechtstreeks naar iPhone of iPad wanneer hij beweging detecteert, zodat klanten live video’s kunnen zien vanaf het vergrendelscherm van hun apparaten. Indien gewenst kan ook gekozen worden om direct een alarm af te laten gaan.

De eufyCam2 met twee camera’s en 1 basisstation heeft een adviesprijs van 349 euro en de eufyCam 2C heeft een adviesprijs van 249 euro. Beide camera’s zijn verkrijgbaar bij Coolblue, Bol.com en Mediamarkt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond