Deel dit artikel
-

Appie Fly verder getest op Rotterdam Airport

Appie Fly, een gezamenlijk bedenksel van de innovatielabs van Albert Heijn en Transavia, wordt verder getest. De boodschappenservice zal gedurende drie maanden worden aangeboden aan passagiers die landen op Rotterdam The Hague Airport.

Wie terugvliegt naar Rotterdam kan bij het online inchecken voor de vlucht een ‘Welkom Thuis Box’ van Appie Fly bestellen die direct na terugkomst op de luchthaven klaar staat. Nadat de passagier zijn bagage in ontvangst heeft genomen, loopt hij door naar het Appie Fly ophaalpunt, dat zich in de aankomsthal van de luchthaven bevindt.

De Appie Fly service richt zich in eerste instantie op ontbijt en is exclusief verkrijgbaar op Rotterdam The Hague Airport. De Welkom Thuis Box is voldoende voor twee personen en is verkrijgbaar in twee ontbijtvarianten à 12,50 euro.

De Welkom Thuis Box is het gevolg van een gezamenlijke Google design sprint waarin Transavia en Albert Heijn onderzochten welke gezamenlijke proposities er ontwikkeld kunnen worden. Uit het onderzoek naar de behoeften van de reiziger bij thuiskomst kwamen twee dingen naar voren: weer in het dagelijks ritme komen en een lege koelkast. Appie Fly moet dat laatste probleem oplossen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond