Deel dit artikel
-

Apple’s gratis iCloud moet MobileMe vervangen

Apple heeft maandag de nieuwe dienst iCloud aangekondigd. Hiermee kan de gebruiker verschillende bestanden synchroniseren tussen de vele Apple-apparaten die er inmiddels in omloop zijn. Een muzieknummer dat in iTunes is gekocht via de Mac, kan zo via de iPhone beluisterd worden. (meer…)

Deel dit bericht

4 Reacties

Edo Dijkgraaf

Klinkt leuk, maar in Lion zit OSX-server ingebouwd. Niets 5GB tijdelijke ruimte, maar een oude Mac met Intel als centrale opslag van alles.

Een blij vooruitzicht dat ons streelt…

wim

als mobileme gebruiker van Apple al een mail gehad…..gratis over in 2012. Wel even een nieuwe mac en iphone aanschaffen want alleen de nieuwste generatie Apples draaien lion en os5…hoezo gratis….

Thijs Rault

Belangrijk is ook dat een Mac alleen werkt met iCloud wanneer er Lion op geïnstalleerd is. Lion, eenmaal geïnstalleerd, maakt het gebruik van vele programma’s onmogelijk die nog wel werken onder OS X 10.6.8, zoals bepaalde woordenboeken. Misschien weet iemand een oplossing hiervoor..

Hans

Al met al vindt ik dat er nogal wat onduidelijkheden zijn. Mij wordt geadviseerd nog maar even met mobileme door te gaan. Na het downloaden van iCloud, zou ik een aantal programma’s niet meer kunnen gebruiken.Ik wacht het nog maar even af!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond