Deel dit artikel
-

Beslist.nl gaat nieuwe auto’s vergelijken

Beslist.nl stort zich op de online markt van nieuwe auto’s. Om nieuwe auto’s te kunnen vergelijken is de prijsvergelijker een samenwerkingsverband aangegaan met Auto.nl en Nieuweautokopen.nl, waar de consument online auto’s kan kopen. (meer…)

Deel dit bericht

3 Reacties

Boris

Wat vergelijkt Beslist precies? Ik zie alleen maar plaatjes van auto’s en een doorklik naar de aanbieders. Weinig te vergelijken!

Leon Kramer

@Boris In eerste instantie ontsluiten wij zoveel mogelijk aanbod van zo veel mogelijk webshops van wat de consument online wil kopen (dus niet alleen vergelijkbare producten, maar alles wat te koop is). Waar mogelijk koppelen we de hetzelfde product aan verschillende webshops, zodat je eenvoudig op prijs kan vergelijken, zoals bij de categorie elektronica. In categorieën waar dat nog niet het geval is zullen we dat zo snel als mogelijk de “match” maken zodat je eenvoudiger tot een vergelijk kan komen. Het is voor veel (startende) webshops nog steeds belangrijk om snel in aanraking te komen met nieuw en veel publiek. En dat is nu ook van toepassing. Uiteindelijk is ons streven om het webwinkelcentrum van Nederland te worden, waar vergelijken een belangrijk component is en blijft.

basman

Met 412 auto’s waarvan slechts 10 uberhaupt een kleur hebben volgens het systeem, valt de rest dus af als je op kleur selecteert…. Verder valt er niks te vergelijken/selecteren. Het gaat alleen maar op Clicks Clicks Clicks. Geen enkele toegevoegde waarde voor de consument. Gun je Beslist toch een paar dubbeltjes voor de Click , dan komen de prijzen vervolgens niet overheen met de prijs van de autowinkel die jij betaald……. sneu.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond