Deel dit artikel
-

Best Social Awards 2022: HEMA en bol.com kanshebbers

De genomineerden van The Best Social Awards uit de businesscategorieën zijn bekend. Grote kanshebbers dit jaar zijn HEMA en Bol.com: beide bedrijven zijn genomineerd in meerdere categorieën.

Bol.com is vijf keer genomineerd in vijf verschillende categorieën. Daarnaast maakt social media creative Frank van Rossum, die werkzaam is bij bol.com, kans op de titel Beste Talent.

Ook HEMA heeft meerdere nominaties op zak, eveneens in verschillende categorieën. Opvallend is dat zowel IJssalon La Dolce Borger (winnaar Beste Merk Op TikTok 2021) en TheorieToppers (genomineerde Beste Merk Op TikTok 2021) allebei opnieuw genomineerd zijn in deze categorie. Deze relatief kleine ondernemers hebben zich het afgelopen jaar opnieuw bewezen.

De winnaars worden gekozen door een deskundige jury en worden op woensdag 25 mei bekendgemaakt tijdens de feestelijke digitale uitreiking van The Best Social Awards op REM-Eiland Amsterdam.

Morgen worden de genomineerden uit de zogenoemde audiencecategorieën bekendgemaakt. Vanaf dan kan er via de website van The Best Social Awards gestemd worden op de genomineerden. Ook deze winnaars worden bekendgemaakt worden tijdens de livestream op 25 mei.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond