Deel dit artikel
-

Bever rust winkels uit met tablets

Bezoekers van winkels van outdoorspecialist Bever kunnen binnenkort in de winkel hun bestellingen gaan doorgeven via daar aanwezige tabletcomputers.

Wanneer een product niet of niet in de gewenste uitvoerig aanwezig is, hoeven klanten maar naar een tablet te grijpen om toch hun bestelling te kunnen doen. Bever introduceert een nieuwigheid die de webwinkel naar de fysieke winkel brengt.

De tabletcomputers zijn onderdeel van een grotere vernieuwing van de inrichting van de Beverwinkels. In Rotterdam en Arnhem zijn net twee nieuwe premium stores geopend die, met een nieuwe inrichting, passanten de winkel moeten intrekken. Later dit jaar worden meer winkels voorzien van het nieuwe uiterlijk, dat het belevingsaspect moet vergroten.

De 37 zaken krijgen rond deze periode ook Click & Collect. Dat sluit weer aan op de nieuwe webwinkel. Klanten die online bestellingen plegen, kunnen de orders offline in een winkel naar keuze afhalen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Marloes Jonker

Bever heeft afgelopen najaar Click & Collect en Always Available al uitgerold in alle vestigingen. In de nieuwe winkels in Rotterdam en Arnhem zijn nu echter speciale Click & Collect afhaalbalies geinstalleerd. Ook zijn er tablets aanwezig voor het doen van online bestellingen. Zie ook uw artikel http://www.emerce.nl/nieuws/bever-begint-click-collect

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond