Deel dit artikel
-

Bijna half miljoen voor Nederlandse Lunagames

De Nederlandse spelontwikkelaar Lunagames krijgt 400.000 euro van het Amsterdamse Linden Mobile Ventures voor internationale marketing.

Lunagames ontwikkelt mobiele games, waarbij verdiend wordt via advertenties en in-app aankopen. Ook wordt ontwikkeld in opdracht van derden, zoals Samsung. De belangrijkste markten zijn Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het geld wordt gebruikt voor internationale matketing.

Het bedrijf bestaat al sinds 2005 en is de vijfde investering voor Linden Mobile Ventures. Oprichters Guido Vervelde en Cornelis Mudde komen oorspronkelijk uit de detachering. Zo was Midde oprichter en CEO van Rijnhaave Automatisering en Centric. Guido Vervelde was oprichter van PEAK-IT.

Volgens Mudde is Lunagames een bescheiden speler, maar met potentie. “Wij kennen oprichter Richard Hazenberg al een tijdje en hebben in het verleden al samengewerkt. Het idee is dat Lunagames ook gaat samenwerken met onze andere investeringen, zoals Surfly van Nicholas Piël en Denis Bilenko (co-browsing) en appontwikkelaar Linden Mobile.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond