Deel dit artikel
-

Blognet-oprichter en mailmarketeer winnen Adwards

Annemiek Verhagen, mede-oprichtster van e-mailmarketingbedrijf Tapps, en Stephan Fellinger van weblognetwerk Blogo Media zijn gisteren uitgeroepen tot Online Media Man en Vrouw van het jaar. Ze wonnen daarvoor een nieuwe prijs, de Adwards.

In Bloemendaal aan Zee kregen Fellinger en Verhagen gisteren de Adwards-prijzen uitgereikt. Bureau Adlink riep de prijs in het leven "omdat het goed is de online media duielijk op de kaart te zetten in een tijd dat alle media naar elkaar toe groeien", aldus Adlink-directeur Bas Seelen. "Er zijn al algemene prijzen voor Mediaman en Mediavrouw van het Jaar en vanaf nu ook een voor online media."

De vakjury onderbouwt haar keuze met: "We kozen voor Annemiek Verhagen omdat zij het afgelopen jaar e-mailmarketing heeft geprofessionaliseerd, en uitstekend op de kaart heeft gezet als serieus online medium. Stephan Fellinger, zelf voorzitter en doorstarter van de SpinAwards, werd geprezen om zijn missiewerk voor de interactieve media. Door de recente oprichting van Blogo Media, de eerste webloguitgeverij van Nederland en zijn docentschap zorgt hij ervoor dat de online branche zich blijft ontwikkelen."

Juryvoorzitter Igor Beuker: "De winnaars onderscheidden zich vanwege hun bijdragen afgelopen jaar aan het online medialandschap. Maar in volgende jaren zouden dat net zo goed webtoepassingen of initiatieven van radio- of tv-bedrijven kunnen zijn. Het is niet puur een marketingprijs. De definitie van de term ' media' is constant aan verandering onderhevig."

Tapps-medeoprichtster Annemiek Verhagen kon de prijs niet zelf in ontvangst nemen omdat ze in het buitenland zit. De jury ontving enkele honderden nominaties. Tot de genomineerde mannen behoorden ook Alex Stil van Reddion, Edwin Tromp van Talpa Digital, Gijs Barends van Medialand en marketingadviseur Marco Derksen. Bij de vrouwen waren ook Charlotte Mesman van Trendystyle, Eveline Aendekerk van Lost Boys, Lot Carlier van Sanoma Uitgevers en Nathalie Peters Initiative genomineerd.

Deel dit bericht

2 Reacties

pulles

dit is volgens mij een ons kent ons verhaal…een prijs die de branche moet promooten…Leuk voor de winnaars uiteraard want die zullen het echt verdiend hebben maar het lijkt niet meer dan een promotool….wie is het daarmee (on)eens?

Glayds Campble

Great just what I was looking for.Thanks to the author for taking his time on this one.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond