Deel dit artikel
-

Boekenvoordeel neemt winkels en sites Free Record Shop over

Boekenvoordeel krijgt voor een onbekend bedrag de websites en de winkelformule van Free Record Shop in handen. Dat heeft curator Rob Boers vanmiddag bekendgemaakt.

De winkelformule uit Almere probeert 16 van de 36 Free Record Shop-winkels open te houden en ongeveer 30 van de 90 medewerkers te behouden.

Boekenvoordeel maakt onderdeel uit van de Boekenvoordeel Holding en is met meer dan 120 winkels in Nederland en België de grootste winkelketen op het gebied van voordeelboeken.  Naast boeken voert Boekenvoordeel een uitgebreid assortiment hobbyartikelen, wenskaarten, agenda’s, kalenders en speelgoed.

Boekenvoordeel heeft was al eerder van plan verder uit te groeien in zowel fysieke winkels als op internet. Op de site wordt de wens om uit te groeien tot een volwaardige e-tailer nadrukkelijk genoemd.

Het lijkt er nu wel op dat daarmee de omstreden outletformule van Free Record Shop wordt gehandhaafd. Die formule bleek na de doorstart vorig jaar niet succesvol. Het is niet bekend of deze winkels doorgaan onder de naam Free Record Shop of opgaan in Boekenvoordeel.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond