Deel dit artikel
-

bpost neemt Active Ants over

De Belgische pakketvervoerder bpost neemt voor een onbekend bedrag efulfillmentbedrijf Active Ants uit Nieuwegein over. De Belgen maakten dat bekend bij de presentatie van de kwartaalcijfers.

Over de exacte verdeling van de aandelen zijn geen mededelingen gedaan, behalve dat bpost het merendeel in handen krijgt. De partners spreken van een ‘strategische samenwerking’.

De huidige directie en aandeelhouders Jeroen Dekker en Jean Lahaye blijven aan en hebben naar eigen zeggen een duidelijke missie gedefinieerd: kwalitatief groeien in cross border e-commerce logistiek.

Active Ants kende de afgelopen jaren een ‘onstuimige groei’, maar heeft meer kapitaal nodig voor de volgende stappen. Daardoor werd een financieel sterke partner gezocht.

‘De kennis, het netwerk en de financiële slagkracht van bpost stelt Active Ants in staat om fors door te groeien in cross border e-fulfillment met behoud van een goede kwaliteit,’ zegt Jeroen Dekker, managing partner bij Active Ants.

Het sterk geautomatiseerde e-fulfillmentbedrijf heeft onlangs nog zijn capaciteit verdubbeld. Daartoe werd een Autostore 64.000 bakken en 32 robots ingericht.

Active Ants is vooral bekend geworden nadat de twee oprichters figureerden in een langlopende Rabo reclame.

Er werken 179 mensen bij Active Ants

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond