Deel dit artikel
-

Business en studenten drommen samen op Campus Party

Eind mei verzamelen zich duizenden technici, enthousiastelingen, hackers en bedrijven zich in de Jaarbeurs in Utrecht voor Campus Party. De eerste in Nederland. Het event duurt een week, gaat 24×7 door, en huisvest naast meerdere hackathons een podium met internationale sprekers.

Tussen 25 en 29 mei vindt de eerste Campus Party in Nederland plaats, een event dat in het buitenland volle zalen trekt. Onder de sprekers die naar de domstad komen bevinden zich: Dirk Ahlborn van Hyperloop Transportation Technologies, Nobelprijswinnaar Dan Shechtman, oprichter Bas van Abel van Fairphone, Camille François van het Berkman Center for Internet & Society van Harvard en technologiestrateeg Matthew Reyes van de NASA.

Vijf dagen lang werken techtalenten en innovators hier samen aan toekomstgerichte oplossingen in hackathons, challenges en workshops van bedrijven zoals Rabobank, Achmea en Exact Software en de gemeente en provincie Utrecht. Naar verwachting bezoeken zo’n vijfduizend studenten van binnen en buiten Europa het event. Naast de hackathons centreren zich rondom thema’s Fintech en Innovatie & zorg.

Het event is van woensdag tot en met zondag. Het grote publiek kan delen van het event bezoeken van donderdag tot en met zaterdag. De tentenhal en de keynotesessies zijn voor hen niet toegankelijk.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

*) Emerce is mediapartner van Campus Party Nederland

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond