Deel dit artikel
-

Canon introduceert haar eerste twee instant-cameraprinters

Canon Europe lanceert twee instant-cameraprinters, de Canon Zoemini S en Canon Zoemini C. De nieuwe productlijn bouwt voort op het succes van de originele Canon Zoemini die in 2018 werd geïntroduceerd.

De nieuwe modellen cameraprinters in zakformaat neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Foto’s druk je af op zelfklevend fotopapier.

De Canon Zoemini S heeft een 8 megapixel camera en is tevens voorzien van een spiegel aan de voorzijde en een ringlicht voor de perfecte selfie. De Canon Zoemini S is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren: roségoud, matzwart en parelmoerwit.

De Canon Zoemini C heeft een 5 megapixel camera, een spiegel aan de voorzijde voor de perfecte selfie en een Micro SD-kaartsleuf. De Canon Zoemini C is verkrijgbaar in vier opvallende kleuren – bubble gum pink, bumblebee yellow, mint green en seaside blue.

Beide modellen zijn vanaf eind april 2019 verkrijgbaar via de officiële Canon Store en officiële Canon-dealers. De consumentenadviesprijs van de Canon Zoemini S is 169 euro. De Canon Zoemini kost 119 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond