Deel dit artikel
-

Cistron biedt weer ongelimiteerde DSL-verbindingen

Serviceprovider Cistron, dat in oktober na een faillissement in afgeslankte vorm doorging, biedt zijn klanten weer ongelimiteerde DSL-toegang. De dienst is dankzij een samenwerking met Bbned in een groter deel van Nederland beschikbaar dan voorheen.

Cistron ging in oktober na een faillissement weer van start met het aanbieden van ADSL-breedband verbindingen. Het bedrijf kocht hiertoe capaciteit in bij Bbned, onderdeel van Telecom Italia. Ongelimiteerde DSL-verbindingen werden in de nieuwe situatie niet meer aangeboden. Sinds kort is daar verandering in gekomen en biedt Cistron DSL-verbindingen die volgens het bedrijf "de maximale snelheid uit de techniek halen".

Broadband Maxx biedt gebruikers downloadsnelheden van maximaal 7800 Kbps, en uploadsnelheden van 700 Kbps. Een abonnement kost 99 euro per maand (inclusief BTW). De diensten zijn hiermee voor consumenten wel iets duurder dan die van vóór het faillissement. Toen kostte het zogeheten ADSL-blue slechts 68,04 euro per maand. Het enige nadeel aan Maxx is dat de verbinding alleen mogelijk is met een ethernet modem.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond