Deel dit artikel
-

Coolblue opent speelgoedwinkel

Met de opening van Speelgoedshop.nl breidt Coolblue zijn assortiment verder uit met niet-elektronica.

Net voordat de eerste sint- en kerstboodschappen worden gedaan, opent Coolblue een speelgoedwinkel. Speelgoedshop.nl is, zo noteert Twinkle, de 147ste speciaalzaak die de Rotterdammers openen.

Het huidige aanbod wordt door directeur Nick Lenten omschreven als een kernassortiment. Een wandeling door de winkel onderschrijft dat, aangezien er overwegend Lego en Playmobil in de schappen ligt. De breedte van het assortiment is nog niet te vergelijken met dat van bol.com. In de komende weken moet het aanbod bij Coolblue aanmerkelijk groeien.

De keten van online speciaalzaken opent steeds meer winkels buiten zijn traditionele domein van de consumentenelektronica. Winkels met keukenartikelen en uitrusting voor outdoorsporters zijn daar voorbeelden van.

Coolblue en bol.com kunnen vanaf volgende maand ook bestellingen op maandagen gaan leveren. Met PostNL hebben ze onderhandeld dat deze zijn sorteercentra op zondagen opent. Daardoor kunnen bestellingen die op zaterdag of zondag in de webwinkels worden gedaan een dag eerder worden geleverd dan nu gebruikelijk.

*) Zie ook: ‘Zo verhoogde Coolblue conversie smartphones met 30 procent’ (Emerce Topics, 27 september 2013)

Foto: Kenny Louie (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond