Deel dit artikel
-

Coolblue maakt avondbezorging gratis op dinsdag en donderdag

Coolblue introduceert vanaf morgen de optie voor gratis avondlevering op dinsdag- en donderdagavond tussen 18.00 en 21.30 uur. Het bedrijf zegt de eerste webwinkel in Nederland te zijn die het mogelijk maakt om in de avonduren gratis thuisbezorgd te krijgen. De dienst is ontwikkeld samen met PostNL.

Klanten konden bij Coolblue al kiezen voor bezorging op een dag of tijdvak dat zij beschikbaar zijn, maar daarvoor moest betaald worden, 9,95 euro per bestelling per dagdeel. Coolblue waarschuwt op de site wel dat in bepaalde gebieden avondbezorging niet op elk adres beschikbaar is. In het winkelmandje wordt aangegeven het besteladres in aanmerking komt.

In oktober vorig jaar begon Coolblue ook met leveringen op de maandag. Kanten kunnen tot zondagavond twaalf uur hun bestelling kunnen plaatsen om deze nog de volgende dag thuisbezorgd te krijgen.

Deel dit bericht

6 Reacties

Jeroen

Goed plan! De levering van producten die mensen bij webshops bestellen is het grootste nadeel van webshops. Het is ideaal om iets vanuit je luie stoel te bestellen, maar wanneer het wordt bezorgd moet je wel thuis zijn. Anders moet je alsnog naar een afhaalpunt toe om je pakket te halen. In de toekomst zal er ook nog sneller geleverd gaan worden. Bijvoorbeeld `s ochtends voor 11:00 uur besteld `s avonds in huis.

HelloFresh

“Het bedrijf zegt de eerste webwinkel in Nederland te zijn die het mogelijk maakt om in de avonduren gratis thuisbezorgd te krijgen.”
Webwinkel HelloFresh bezorgt al meer dan twee jaar gratis aan huis in de avonduren en sinds een aantal maanden levert HelloFresh zelfs kosteloos op zondag.

rick

Postnl doet dit wel voor coolblue maar niet voor de 99% van de andere kleine klanten.

Oneerlijke opzet, wel innovatief. Begrijp dat postnl volume moet hebben om dit mogelijk te maken. Uiteindelijk betaald de kleine webwinkel voor dit opstart en test proces.

Valli

hellofresh via wie verzenden jullie?

Henk

Jammer dat de klantenservice van Coolblue niet op de hoogte is van deze actie. Klantvriendelijke medewerker wist mij te vertellen dat het een actie betreft (nanavraag) en pas ingaat per 8 mei en niet vandaag.

HelloFresh

@Valli: wij hebben ons eigen netwerk van koeriers.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond