Deel dit artikel
-

Crowdfundingcampagne gestart voor slimme stomer

Een Gentse startup Mealhero hoopt in een maand tijd 65.000 euro in te zamelen via Kickstarter voor een slimme stomer. Het bedrijf wil net als HelloFresh gezonde maaltijden aanbieden in Nederland en België.

In de maaltijdbox van het bedrijf zitten diepgevroren ingrediënten in individuele verpakkingen. Wanneer men zo’n verpakking voor de stomer houdt, weet deze perfect wat de gaartijd van het gerecht is. De stomer waarschuwt, per mobiele telefoon, wanneer het gerecht gereed is.

De slimme stomer van Mealhero kost 319 euro, inclusief één maaltijdbox. Tijdens de Kickstarter-actie wordt de prijs verlaagd naar 219 euro. Overigens worden de bestelde stomers pas op 1 september 2018 geleverd.

Jeroen Spitaels, mede-oprichter van Mealhero, erkent in DeMorgen dat er flink wat concurrenten zijn, ook van maaltijdbezorgers als Deliveroo, maar ziet een groot verschil. ‘Klassieke maaltijdboxen bederven snel. Bij ons is alles ingevroren. Voedsel blijft zes maanden lang houdbaar en behoudt zijn gezonde eigenschappen.’

Via een app kunnen tot 200 diepvriesingrediënten worden besteld, waarmee in totaal 700 verschillende maaltijden bereid kunnen worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond