Deel dit artikel
-

Van den Ende & Deitmers in online video

Van den Ende & Deitmers neemt een belang van 30 procent in QUADIA Web TV, een bedrijf op het gebied van online video.

Sinds de start in 2004 richt QUADIA uit Hilversum zich op bedrijven en overheidsinstanties die online video op professioneel willen in zetten voor zakelijke toepassingen. Onder meer op het gebied van sales & promotie, communicatie & marketing, public & investor relations, e-Learning en customer services. Zo is QUADIA de voornaamste leverancier in de medische sector waardoor artsen hun kennis kunnen delen en verrijken via online nascholingen en verslagen van internationale congressen.

De investering zal worden aangewend voor internationale expansie maar ook voor de verdere ontwikkeling en verkoop van het eigen Online Video Platform.

Volgens Hubert Deitmers, managing partner bij Van den Ende & Deitmers, wil zijn bedrijf een nog bredere en actievere rol te spelen in het video ecosysteem. “Daarin hebben wij drie segmenten geselecteerd waarbinnen veel staat te gebeuren en waar wij graag een actieve rol in willen vervullen. Waar Smartclip succesvol is in het video-advertising segment, bezorgt de investering in QUADIA ons een positie in het segment van de ‘tech providers’. In het derde segment – social video – hopen wij eveneens binnenkort actief te worden.”

In 2010 bestond 51 procent van het internetverkeer uit online video. De verwachting is dat dit aandeel in 2014 stijgt naar circa 90 procent van al het internetverkeer van consumenten en 64 procent van al het mobiele internetverkeer.

Deel dit bericht

1 Reactie

Wouter Hulst

Nico en team – congrats!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond