Deel dit artikel
-

Directie Free Record Shop ergert zich aan getreuzel curatoren

De voormalige directie van Free Record Shop voert de druk op de curatoren op. Men is het getreuzel beu. Oprichter Hans Breukhoven liet gisteren weten het liefst een doorstart te willen met investeerder ProCures, maar die is na ruzie afgehaakt.

‘Het duurt allemaal veel te lang’, vertelde Breukhoven tegen het ANP. ‘Als winkels zes weken leegstaan, is dat natuurlijk niet goed voor een detailhandelszaak, maar dat begrijpen de curatoren niet.’

Free Record Shop ging eind mei failliet. De overnamepoging door ProCures liep uit op een loopgravengevecht over de Belgische winkels, die het voor het symbolische bedrag van een euro had gekocht. Die zaken zijn inmiddels teruggegeven.

Volgens curator Henk van Rootselaar zijn er momenteel vier bieders. Alle biedingen moeten vandaag binnen zijn. Daarna gaan de curatoren in overleg met de schuldeisers, onder wie de belastingdienst en een belangrijke leverancier. Van Rootselaar verwacht dinsdag of woensdag meer nieuws te kunnen melden.

Deel dit bericht

2 Reacties

piet

de omgekeerde wereld,het is de schuld van de curator?
natuurlijk niet van jou
hans was het niet jouw toko? had je niet gewoon voor dit debacle wat extra van je 61 milj. in je zaak moeten stoppen? maar dit is natuurlijk veel goedkoper,alleen erg sneu voor je “”geliefde medewekers”” je leveranciers ,je huurbazen en de bedrijfsvereniging .maar ja je kan niet overal rekening mee houden.

van heerde

ik maak mij heel erg boos over het feit dat ik 2 cadeau kaarten heb gekregen en ze niet mag inleveren terwijl de winkels nog niet zijn gesloten die kaarten daar is geld voor betaald ik wil er mijn product voor kunnen halen dit is diefstal ik heb geen gift gegeven het vertrouwen als klant ben ik wel kwijt

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond