Deel dit artikel
-

De dunste Amazon Kindle ooit

Acht jaar geleden introduceerde Amazon de e-reader Kindle. Sindsdien werden nieuwe modellen gelanceerd die steeds weer kleiner, lichter en sneller waren dan hun voorgangers.  Met de lancering van de Kindle Oasis – de achtste generatie Kindle – neemt Amazon naar eigen zeggen een ‘volgende stap’. Deze Kindle is geheel opnieuw ontworpen.

De retailer rept van een ‘ongelofelijk dun beeldscherm,’ van op het dunste punt slechts 3,4 mm, gemiddeld 30 procent dunner en ruim 20 procent lichter dan elke andere Kindle.

De Kindle Oasis heeft namelijk een vederlicht frame van polymeer dat is gegalvaniseerd, waardoor er een metalen laagje overheen komt.

De Kindle Oasis introduceert ook een nieuw systeem met een dubbele batterij. Zodra je de oplaadhoes aansluit op de Kindle Oasis laadt de batterij automatisch op. Je kunt het apparaat en de hoes tegelijkertijd opladen door ze aan elkaar te klikken en aan te sluiten op het electriciteitsnet. Een nieuwe sluimerstand zorgt er daarnaast voor dat het stroomverbruik tot een minimum beperkt wordt.

De Kindle Oasis is vanaf vandaag te bestellen voor 294,87 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond