Deel dit artikel
-

Dutch Interactive Awards 2024 open voor inschrijvingen

De Dutch Interactive Awards zijn de high impact bekroningen voor digital interactive makers van Nederland. Om kans te maken op een award kunnen bureaus vanaf nu hun cases  indienen. Op donderdag 6 juni vindt de feestelijke awarduitreiking plaats in de Beurs van Berlage.  

Digitale bureaus kunnen vanaf nu hun beste werk van afgelopen jaar indienen op DutchInteractiveAwards.nl. De deuren sluiten op 9 februari, waarna alle inzendingen van de longlist worden gewogen om tot een korte lijst met de beste suggesties te komen.

Op 4 april worden vervolgens de nominaties bekendgemaakt en op 19 april vindt de jurydag plaats waarbij genomineerden hun werk aan onafhankelijke vakjury’s presenteren.

Nieuwe categorie: AI-toepassingen
De digitale wereld kan niet meer om AI heen. Daarom introduceert de DIA dit jaar een nieuwe categorie: AI-toepassingen. Deze categorie is bestemd voor cases waarin het gebruik van AI is toegepast en een sterke invloed heeft (gehad) op het resultaat. Hierbij kan gedacht worden aan AI-gedreven processen voor het kopen, oriënteren, adviseren of anderszins helpen van de gebruiker. In de beoordeling van de cases wordt rekening gehouden met de beginfase waarin AI zich bevindt, er wordt daarom niet alleen op resultaten gelet maar ook op het idee en de potentie.

Kijk voor meer informatie over de overige categorieën en de spelregels op de website van de Dutch Interactive Awards.

DIA PRO uitgebreid
Ook dit jaar zetten we de beste professionals uit het vak in de spotlights. Want meer dan ooit zijn de vakmannen en -vrouwen die excelleren in craftmanship een podium waard. Naast de bekende DIA PRO-categorieën: Best in Tech, Best in Design en Best Talent is dit jaar een categorie toegevoegd: Best Producer. Deze award is er voor de allround PRO die excelleert in een coördinerende of producerende functie.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond