Deel dit artikel
-

Dutch Search Awards 2022 is terug: nieuwe categorieën en juryvoorzitters

Op 2 december 2022 vindt een nieuwe editie plaats van de Dutch Search Awards. Dit jaar zijn er vijf nieuwe awards toegevoegd aan het rijtje. Dat maakt dat er deze editie in 25 categorieën cases kunnen worden ingezonden door merken en ontwikkelaars van tools en software.

De Dutch Search Awards is een evenement die excellentie, innovatie en originaliteit in de search-industrie in het licht zet.

Dit jaar doet de categorie Beste Performance Max en Discovery Campagne voor het eerst mee. Dankzij de steeds sneller veranderende toepassingen binnen Google Ads zijn deze categorieën vandaag de dag een hot topic en hoort het daarom thuis bij de Dutch Search Awards. Affiliatemarketing maakt het digitale marketingspectrum helemaal compleet. Om die reden is Beste Affiliatecampagne een nieuwkomer.

Net als tijdens DSA ’21 maken marketingconsultants weer kans een award te winnen. Ook in 2022 zijn er twee categorieën voor consultants: Beste SEO-consultant en Beste advertisingconsultant.

Leonie Botman, Director Digital Marketing bij Bynder, neemt het stokje over als juryvoorzitter van Peter Maas. In 2021 was Botman al vice-juryvoorzitter. Zij krijgt hulp van nieuwe vice-juryvoorzitter Muhammed Kocak, Head of Online Marketing bij Corendon.

Foto: Lee Haywood (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond