Deel dit artikel
-

dynaPad imiteert pen en papier

Toshiba Information Systems Benelux introduceert een Windows 10-tablet met toetsenbord die het gebruik van pen en papier een nieuw leven inblaast: de dynaPad.

In de tabletmodus is dit apparaat slechts 6,9 millimeter dik, het dunste en lichtste in zijn soort, beweert het bedrijf.

De dynaPad is volgens de Japanners speciaal ontworpen om het comfortabele gevoel van schrijven met pen en papier na te bootsen. Daarom wordt een WACOM Active Electro-Static (AES)-stylus meegeleverd, die zelfs de tilthoek kan herkennen. Gebruikers kunnen zo hun natuurlijke schrijfstijl behouden. De dynaPad is geschikt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers.

Toshiba levert er een bundel apps bij, zoals de TruNote, TruCapture, TruRecorder, TruNote Clipper en TruNote Share, waarmee je aantekeningen, foto’s en bestanden op eenvoudige wijze kunt verzamelen, ordenen en delen.

De dynaPad is voorzien van WUXGA-beeldscherm van 1.920 x 1.280 pixels met anti-reflectiecoating voor duidelijk te onderscheiden leesbare teksten.

Toshiba’s dynaPad is leverbaar in het eerste kwartaal van 2016. De adviesprijs is op dit moment nog niet bekend.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond