Deel dit artikel
-

Emerce pakt dit voorjaar uit met Tech Live!

Emerce brengt dit voorjaar diverse grote evenementen samen in de Beurs van Berlage, waaronder een heel nieuw event gewijd aan technologie: van security, Internet of Things tot virtual reality.

Emerce organiseerde tot nu toe altijd rond mei steevast drie grote evenementen in de Beurs van Berlage. Zo ook dit jaar. E-commerce Live!, het jaarlijkse event met het nieuwste en meest inspirerende op het gebied van e-commerce (31 mei), Digital Marketing Live!, het grootste event van de Benelux op het gebied van online advertising en marketing (1 juni)  komen er in 2017 weer gewoon aan.

Maar er is een nieuw evenement op 30 mei aan toegevoegd: Tech Live! Met de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in business en marketing. Ruim 75 experts verdeeld over zes podia delen kennis, visie en ideeën.

Tech Live is min of meer een voortzetting van Mobile Convention Amsterdam (MCA), maar met zes tracks waaronder ook Mobile Enterprise, VR/AR en The future of Payments. Dit evenement is gratis voor Emerce-leden.

In deze week plannen we ook, en wel op 1 juni, de Dutch Interactive Awards. De DIA’s zijn de jaarlijkse onderscheidingen voor het beste interactieve werk in Nederland. Er worden twaalf awards uitgereikt op het gebied van e-commerce, online communicatie en marketing. Daarnaast zijn er de DIA PRO’s voor de beste professionals.

De sprekers van al deze evenementen worden binnenkort bekend gemaakt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond