Deel dit artikel
-

Engelsen kopen e-mailbureau Tapps

Het Engelse TMN Group neemt Tapps uit Amsterdam over voor 10,75 miljoen euro. De overname markeert het begin voor de Engelsen van Europese expansie.

Gisteren maakte Tapps bekend dat het bedrijf in buitenlandse handen valt. TMN Group is gevallen voor de e-mailadressen die Tapps van 7 miljoen Nederlanders beheert, en de bijbehorende campagnes en actiesites die het bedrijf in opdracht uitvoert.

De overname wordt gefinancierd met contanten en aandelen. Het totale overnamebedrag is 10.75 miljoen euro, maar 3 miljoen daarvan wordt pas betaald als in april 2009 en 2010 bepaalde doelen zijn gerealiseerd. Van de overige 7,75 miljoen wordt 5,25 miljoen in contanten uitgekeerd en 2,5 miljoen in aandelen van het in Londen aan de beurs genoteerde TMN Group

TMC is in Engeland bekend met Plumm-offers.com een site om voor derden online leads te genereren, bijvoorbeeld voor Amazon, Sony of om te stoppen met roken. Het bedrijf verzorgt net als Tapps e-mailacties.

Tapps werkt voor verscheidene grote uitgevers van tijdschriften, tv-zenders en online magazines.

Tapps boekte over 2006 naar eigen zeggen een omzet van 4 miljoen euro, 1,6 miljoen meer dan het jaar ervoor. De winst voor bijzondere lasten kwam in 2006 uit op 1,04 miljoen euro, 250 procent meer dan het jaar ervoor.

Bron foto: esparta (CC)

Deel dit bericht

1 Reactie

Stephan

Fantastisch Goof en Annemiek! Proficiat!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond