Deel dit artikel
-

Even Apeldoorn WhatsAppen

Centraal Beheer Achmea wil af van de reusachtige replica van een vaste telefoon voor zijn hoofdkantoor en zoekt een nieuw eigentijds symbool voor zijn campagne Even Apeldoorn Bellen. Dat moet dus een mobieltje worden, of misschien wel een tablet.

De reusachtige telefoon van het type Ericsson T-65/TDK was 24 jaar lang een beeldbepalend object van de verzekeraar in Apeldoorn. Het toestel staat in het Guiness Book of Records te boek als de grootst werkende telefoon. Het apparaat met een doorsnede van vijf meter werd eind 2012 verplaatst naar het parkeerterrein van Centraal Beheer Achmea.

De verzekeraar vindt dat het ouderwetse grijze apparaat de aansluiting mist met de huidige generatie en roept iedereen op ideeën in te sturen voor een nieuw in het oog springend object. De uiting moet bij de verzekeraar passen; deskundig, sympathiek en met een knipoog.

Deel dit bericht

4 Reacties

Mark Vletter

Voys meldt zich bij deze als geïnteresseerde voor dit prachtige historische object.

Bas

De telefoon is niet weg, maar verplaatst naar het parkeerterrein van Centraal Beheer Achmea.

Kees

“Aansluiting mist met de huidige generatie”. Zeker weer een nieuwe marketing/brandmanager die wat moet roepen. Het is toch gewoon een leuk symbool. Retro is toch in. Laat gewoon staan,

Dirk

Zet er steeds een nieuwe naast, dan zie je de betrouwbare historie èn dat Achmea met zijn tijd meegaat. “je kunt ons altijd bellen”

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond